LESROOSTER

CREIL, 

Dinsdagmiddag        14.00 - 15.15  Restorative yoga / Yin Yoga

Vrijdagochtend           9.00 - 10.15   Gentle Yoga 

                                 10.30 - 11.45     Yin - Yang Yoga / Hatha Yoga Flow

ENS, locatie 't Roefje

Dinsdagochtend           9.00 - 10.15   Hatha yoga

Dinsdagochtend         10.30 - 11.45   Hatha yoga 

Instromen kan op ieder gewenst moment.

ALGEMENE INFORMATIE

Een eerste losse proefles kost € 10,-  zodat je kennis kunt maken met de stijl van lesgeven. Daarna betaal je tot het einde van het seizoen € 11,- per les. Onze lessen worden het hele jaar door gegeven met uitzondering van de schoolvakanties.

Ben je een keer verhinderd op je vaste lesdag, geen probleem. Je kunt je les altijd op een ander, voor jou geschikt moment, online inhalen. Je ontvangt dan een opname van de les die je in je eigen tijd, op je eigen moment kunt doen.

Op verzoek, kan de betaling na langer dan 2 weken wegens ziekte of bijzondere omstandigheden worden opgeschort. Indien je je lessen wilt stoppen geldt er een opzegtermijn van 2 weken.

Op de locatie zijn voldoende matten, dekens en kussens aanwezig. Toch raden wij je aan een eigen yogamat mee te nemen, dat is wel zo hygiënisch. Het enige waar je verder aan hoeft te denken is het dragen van makkelijk zittende kleding, niet teveel te eten voor je les en na afloop voldoende water te drinken waardoor vrijgekomen afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.